AcasăCodul munciiLegea nr. 242/2020 - UAT-urile vor putea angaja zilieri pentru toate domeniile...

Legea nr. 242/2020 – UAT-urile vor putea angaja zilieri pentru toate domeniile prevăzute de lege

Stimati colegi, va informam ca, in Monitorul Oficial nr. 1041 din 06 noiembrie 2020, a fost publicata Legea nr. 242 din 06 noiembrie 2020 – pentru modificarea şi completarea art. 1 din Legea nr. 52/2011 privind exercitarea unor activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de zilieri.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, VA SUPUNEM ATENTIEI CATEVA PRECIZARI SUPLIMENTARE, DAR SI TEXTUL INTEGRAL – 🔍 VIA AJFP DAMBOVITA 🔍 (INSTITUTIE CAREIA II MULTUMIM PENTRU POSIBILITATEA PRELUARII INFORMATIILOR). SPERAM SA VA FIE DE FOLOS:

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE “SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

Prin aceasta lege – a fost stabilit faptul că unitățile administrativ-teritoriale (UAT) vor putea angaja zilieri pentru toate domeniile prevăzute de lege, având calitatea de beneficiar de lucrări.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Stimati colegi, va informam ca, in Monitorul Oficial nr. 1041 din 06 noiembrie 2020, a fost publicata Legea nr. 242 din 06 noiembrie 2020 - pentru modificarea şi completarea art. 1 din Legea nr. 52/2011 privind exercitarea unor activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de...Legea nr. 242/2020 - UAT-urile vor putea angaja zilieri pentru toate domeniile prevăzute de lege
error: Conținutul este protejat !!