CERERE (Anexa 1 – Metodologie) – pentru eliberare „user și parola” necesare pentru Registrul Electronic de Evidență Zilieri

4
3516

Dupa cum stiti deja, in Monitorul Oficial nr. 0651 din 23 Iulie 2020, a fost publicat Ordinul Ministerului Muncii și Protecției Sociale nr. 1140 din 13 Iulie 2020TEXT INTEGRAL – pentru aprobarea Metodologiei de întocmire și transmitere a Registrului electronic de evidență a zilierilor, precum și înregistrările care se efectuează în acesta.

Potrivit MMPS – detalii aiciRegistrul Electronic de Evidență a Zilierilor, devine obligatoriu din 25 iulie 2020 (prin aplicația de telefon – ”Inspecția Muncii”) .

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

Pentru înființarea Registrului, compania/entitatea obține numele de utilizator și parola de la inspectoratul teritorial de muncă în a cărui rază teritorială își are sediul (denumit în ordin – ITM competent), prin depunerea a o serie de documente – printre care si „Cerere scrisă pentru eliberarea numelui de utilizator și a parolei – prevăzută în anexa nr. 1” din metodologie – MODEL PE CARE VI-L OFERIM IN CONTINUARE (EDITABIL).

PENTRU A DESCARCA MODEL CERERE (ORDIN 1140) – CLICK AICI

🔍 Aplicația „Inspecția Muncii” este pusă la dispoziție gratuit și este disponibilă, în funcție de sistemul de operare al dispozitivului mobil, prin accesarea aplicațiilor PlayStore sau AppStore.DESCARCA DE AICI (Google Play) sau DESCARCA DE AICI (AppStore) . 🔍

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
ZILIERI
Articolul precedentATENȚIE – Registrul Electronic de Evidență a Zilierilor, devine obligatoriu din 25 iulie 2020 (aplicația ”Inspecția Muncii”)
Articolul următorLegea nr. 151/2020 – modificarea și completarea Legii nr. 53/2003 (Codul muncii)

4 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.