AcasăLegislatie actualizataOPANAF nr. 934/2020 - modificare procedură notificări pentru nedepunere declarații fiscale

OPANAF nr. 934/2020 – modificare procedură notificări pentru nedepunere declarații fiscale

Desi cu intarziere, va informam ca, in Monitorul Oficial nr. 325 din 21 aprilie 2020, a fost publicat Ordinul Președintelui ANAF nr. 934 din 14 aprilie 2020 – privind modificarea anexei nr. 1 la Ordinul președintelui ANAF nr. 962/2016 pentru aprobarea Procedurii privind stabilirea din oficiu a impozitelor, taxelor și contribuțiilor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau reținere la sursă.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, VA SUPUNEM ATENTIEI CATEVA PRECIZARI SUPLIMENTARE – VIA AJFP DAMBOVITA (INSTITUTIE CAREIA II MULTUMIM PENTRU POSIBILITATEA PRELUARII INFORMATIILOR). SPERAM SA VA FIE DE FOLOS:

– Prin excepție de la procedura de notificare, înștiințările pentru nedepunerea în termen a declarațiilor fiscale cu termen legal de depunere în cadrul perioadei pentru care a fost instituită starea de urgență se emit și se comunică contribuabililor în termen de 30 de zile de la expirarea situației de urgență.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

INFO RAPID – care sunt modificările aduse la D 100 (condiții bonificație) – CLICK AICI

PENTRU DESCARCA OPANAF 934/2020 – CLICK AICI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Desi cu intarziere, va informam ca, in Monitorul Oficial nr. 325 din 21 aprilie 2020, a fost publicat Ordinul Președintelui ANAF nr. 934 din 14 aprilie 2020 - privind modificarea anexei nr. 1 la Ordinul președintelui ANAF nr. 962/2016 pentru aprobarea Procedurii privind...OPANAF nr. 934/2020 - modificare procedură notificări pentru nedepunere declarații fiscale
error: Conținutul este protejat !!