La mulți ani, tuturor colegilor contabili – cu ocazia Zilei Naționale a Contabilului Român !

0
329

Ziua de 13 IULIE este sărbătorită în fiecare an de către toţi profesioniştii contabili din România drept “Ziua Naţională a Contabilului Român”. Ziua Națională a Contabilului Român reprezintă și un prilej de a evidenția în mod public rezultatele muncii experților contabili și contabililor autorizați membri ai organismului profesional, prin organizarea Topului local al membrilor CECCAR la nivelul fiecărei filiale a Corpului.

Sunt recunoscute, astfel, performanțele societăților de expertiză contabilă și de contabilitate, precum și ale experților contabili și contabililor autorizați la nivel individual, în semn de apreciere a aportului profesioniștilor contabili la dezvoltarea economiei naționale și în susținerea interesului public.

DIN PARTEA NOASTRA – UN SINCER LA MULTI ANI – URANDU-VA IN ACELASI TIMP – DISTRACTIE PLACUTA LA EVENIMENTELE LA CARE PARTICIPATI.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

ISTORIC – La 13 iulie 1921, Regele Ferdinand I al României a aprobat Legea pentru organizarea Corpului de Contabili Autorizați și Experți Contabili în România ca organism profesional independent, prin Decretul Regal nr. 3.063, fiind reglementată, astfel, profesia contabilă în țara noastră. Prin acest demers legislativ, România s-a alăturat în acele vremuri marilor puteri economice – Regatul Unit, Italia, Germania și Statele Unite ale Americii, țări în care profesia de expert contabil era legiferată și unde existau societăți de contabili oficial recunoscute.

Sursa – ceccar.ro

REVEDEȚI PREZENTAREA
Contabili
Articolul precedentSinteza săptămânii 08.07.2019 – 12.07.2019 – extrase online de la Trezorerie (model Notificare pentru extrase pe hârtie), modificări la Declarația Unică, noutăți ANAF, etc.
Articolul următorOPANAF 1783/2019 – Formular 085 pentru opțiune TVA la servicii electronice (info și text integral)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.