AcasăNewsANAF - peste 130 de întâlniri cu contribuabilii, în luna aprilie 2019....

ANAF – peste 130 de întâlniri cu contribuabilii, în luna aprilie 2019. Lista întâlnirilor și unde te poți înscrie o afli de aici !

Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează în întreaga țară, în luna aprilie, 133 de întâlniri cu contribuabilii. Dintre acestea, 16 sunt organizate în colaborare cu organisme profesionale şi alte instituţii publice. Principala temă abordată de specialiștii ANAF va fi “Spațiul Privat Virtual- avantajele utilizării”.

Alte teme ce se vor discuta în cadrul întâlnirilor vor fi: “Procedura privind organizarea registrului entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale”, “Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată în luna aprilie 2019”, “Noutăți legislative”.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Lista întâlnirilor, structurată pentru fiecare Direcție Generală Regională a Finanțelor Publice, este publicată pe portalul www.anaf.ro și este disponibilă la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

Înscrierea participanților se realizează prin intermediul Formularului de Contact, accesibil tot pe portalul instituției , la următorul link:https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/persoane_fizice/asistenta_prin_email), în limita locurilor disponibile.

Sursa – ANAF

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează în întreaga țară, în luna aprilie, 133 de întâlniri cu contribuabilii. Dintre acestea, 16 sunt organizate în colaborare cu organisme profesionale şi alte instituţii publice. Principala temă abordată de specialiștii ANAF va fi "Spațiul Privat Virtual- avantajele utilizării". Alte...ANAF - peste 130 de întâlniri cu contribuabilii, în luna aprilie 2019. Lista întâlnirilor și unde te poți înscrie o afli de aici !
error: Conținutul este protejat !!