AcasăDeclaratii anualeModel împuternicire pentru depunerea Declarației 230 (2019) - model orientativ (gratuit și...

Model împuternicire pentru depunerea Declarației 230 (2019) – model orientativ (gratuit și editabil)

Dupa cum stiti, conform OPANAF 50/2019 si informatiei oficiale de anul trecutdetalii aici – exista o serie de particularitati la depunerea Declaraţiei 230 (in 2019).

AVND IN VEDERE CELE PRECIZATE MAI SUS, va informam ca – in situaţia în care, formularele au fost completate de către împuternicit – se va anexa împuternicirea, în original sau în copile legalizată şi conform prevederilor art. 18 din Codul de procedură fiscală. In acest sens, va propunem in continuare un astfel de model de imputernicire. Speram sa va fie de folos si asteptam „corectii” la comentarii, sau pe retelele sociale (ca si pana acum).

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE IMPUTERNICIRE (CE SE ANEXEAZA LA DEPUNERE D 230 – IN ANUL 2019) – CLICK AICI

Termenul de depunere a D 230: 15 martie 2019 . Practic, mai multe D 230 nu se vor mai putea depune la ANAF, de catre reprezentant ONG – fara aceasta imputernicire . Pana anul trecut se accepta depunerea mai multor D 230 de catre o persoana, pe baza de borderou – insa acum o sa trebuiasca si imputernicire.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

ALTE ARTICOLE SI MODELE UTILE:

Borderou de predare/primire (model orientativ 2019) – pentru depunerea mai multor Declarații/Formulare 230 la MFP click aici
Declarația/Formular 230 – ANAF a publicat noul PDF inteligent necesar generării (model valabil 2019) – click aici
– Declarația/Formular 230 – cerere privind destinația sumei reprezentând 2% sau 3,5% (detalii termen 2019) – click aici
OPANAF 50/2019 – noul Formular 230 „Cerere privind destinația sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii” (procedura)CLICK AICI

5 COMENTARII

  1. Nu imi este clar daca pun imputernicire, ce trec pe 230, in partea de jos unde scrie imputernicit? trec datele reprezentantului legal sau numele asociatiei? daca trebuie numele reprezentantului, ce trec la cod identificare fiscala? Am vazut ca multi depun cu imputernicire dar lasa necompletat zona din formularul 230 referitoare la imputernicit. Cum e corect?

  2. […] – ZILIERI 2019 (modificările OUG 26/2019) – noul registru electronic de evidenţă a zilierilor, se va datora contribuția de asigurări sociale (CAS), noile domenii incluse, etc. – CLICK AICI – UPDATE – Model de pontaj ce permite automatizarea operațiilor – recunoaștere zile week-end, completare ore lucrate și ore suplimentare, etc. – click aici – Termene legale REVISAL (2019) – pentru transmitere inițială (încheiere CIM), dar și a modificărilor (AA și altele) – click aici – UTIL 2019 – Adeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) – update aplicație (actualizare cu legislația la zi, etc.)e – CLICK AICI – Aplicație de calcul, evidență și prezentare grafică a concediilor de odihnă – 2019 (model gratuit) – click aici – Borderou de predare/primire (model orientativ 2019) – pentru depunerea mai multor Declarații/Formulare 230 la MFP – click aici – Model împuternicire pentru depunerea Declarației 230 (2019) – model orientativ (gratuit și editabil) – click aici […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!