Cum să stai la curent cu noutățile contabil-fiscale în 2019 – pagini/grupuri de Facebook, plus alte opțiuni (recomandări)

1
1411

După cum am precizat si anul trecut, suntem de părere ca în ziua de azi trebuie sa fii la curent cu tot ce se întâmpla în domeniul contabil-fiscal, ca astfel sa iți poți anunța clienții cât mai repede – și asta trebuie sa o faci zilnic. Pentru asta iți recomandam sa te abonezi la newsletter-ul nostru (căsuța stânga – sub mențiunea – ABONEAZĂ-TE LA ÎNSEMNĂRI), sau la sistemul de notificări livedetalii aici – iar știrile noastre zilnice vor ajunge la tine foarte repede.

Probabil va întrebați de ce la amândouă, sau de ce și la pagina – Contabili si resurse pentru ei (41.000 like-uri) ? Pai… din cauza că, este posibil ca în anumite perioade , una din ele sa nu aducă știrea cum trebuie la voi, din diverse motive, însa știrea este adusa de alta opțiune 🙂 .

IAR ÎN SITUAȚIA ÎN CARE AI DIVERSE PROBLEME CONTABIL FISCALE, PE CARE NU POȚI SA LE REZOLVI SINGUR – IȚI RECOMANDAM GRUPUL NOSTRU DE DISCUȚIICONTABILI PE FACEBOOKCU PESTE 15.000 DE COLEGI, SAU GRUPUL CONTABILUL ISTET.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Nu uitati insa si de celelalte locuri de intalnire (online) ale noastre:

– Grupul „Salarizare, Resurse Umane, Codul Muncii” – cu peste 9.000 de colegi – click aici
– Grupul de contabilitate contacafe_club linkcu peste 5.800 de colegi
– Grupul „CONSULTANTI FISCALI” – cu peste 2.000 de colegi – click aici
– Grupul de LinkedIn click aici

Speram sa va fie de folos.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Contabilitate
Articolul precedentIntrastat 2019 – ce modificări importante au apărut, ghid utilizator, alte informații utile
Articolul următorDeclarație pe propria răspundere pentru înregistrarea în scopuri de TVA – actualizare la PDF-ul inteligent (oficial ANAF)

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.