AcasăNewsCum să stai la curent cu noutățile contabil-fiscale în 2019 - pagini/grupuri...

Cum să stai la curent cu noutățile contabil-fiscale în 2019 – pagini/grupuri de Facebook, plus alte opțiuni (recomandări)

După cum am precizat si anul trecut, suntem de părere ca în ziua de azi trebuie sa fii la curent cu tot ce se întâmpla în domeniul contabil-fiscal, ca astfel sa iți poți anunța clienții cât mai repede – și asta trebuie sa o faci zilnic. Pentru asta iți recomandam sa te abonezi la newsletter-ul nostru (căsuța stânga – sub mențiunea – ABONEAZĂ-TE LA ÎNSEMNĂRI), sau la sistemul de notificări livedetalii aici – iar știrile noastre zilnice vor ajunge la tine foarte repede.

Probabil va întrebați de ce la amândouă, sau de ce și la pagina – Contabili si resurse pentru ei (41.000 like-uri) ? Pai… din cauza că, este posibil ca în anumite perioade , una din ele sa nu aducă știrea cum trebuie la voi, din diverse motive, însa știrea este adusa de alta opțiune 🙂 .

IAR ÎN SITUAȚIA ÎN CARE AI DIVERSE PROBLEME CONTABIL FISCALE, PE CARE NU POȚI SA LE REZOLVI SINGUR – IȚI RECOMANDAM GRUPUL NOSTRU DE DISCUȚIICONTABILI PE FACEBOOKCU PESTE 15.000 DE COLEGI, SAU GRUPUL CONTABILUL ISTET.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Nu uitati insa si de celelalte locuri de intalnire (online) ale noastre:

– Grupul „Salarizare, Resurse Umane, Codul Muncii” – cu peste 9.000 de colegi – click aici
– Grupul de contabilitate contacafe_club linkcu peste 5.800 de colegi
– Grupul „CONSULTANTI FISCALI” – cu peste 2.000 de colegi – click aici
– Grupul de LinkedIn click aici

Speram sa va fie de folos.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
După cum am precizat si anul trecut, suntem de părere ca în ziua de azi trebuie sa fii la curent cu tot ce se întâmpla în domeniul contabil-fiscal, ca astfel sa iți poți anunța clienții cât mai repede - și asta trebuie sa o...Cum să stai la curent cu noutățile contabil-fiscale în 2019 - pagini/grupuri de Facebook, plus alte opțiuni (recomandări)
error: Conținutul este protejat !!