AcasăNewsATENȚIE - ANAF a demarat operațiunea "Tomis"

ATENȚIE – ANAF a demarat operațiunea „Tomis”

Peste 100 de inspectori ai ANAF sunt implicaţi intr-o amplă acţiune de monitorizare şi control a punctelor vamale Constanţa Port şi Constanţa Sud Agigea, timp de peste trei luni.

Actiunea vizează nu numai verificarea operaţiunilor de import, ci şi tranzacţiile ulterioare, respectiv livrarea, utilizarea, consumul pe teritoriul naţional şi livrarea intracomunitară ori exportul mărfurilor.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

La punctele vamale din Judeţul Constanţa, inspectorii vor verifica, în primul rând, dacă valoarea de import a bunurilor este cea reală fiind, totodată, prezenţi la verificarea lor fizică.

Dacă se vor constata probleme, controlul va fi extins pe tot lanţul de tranzacţionare, respectiv asupra societăţilor care au contractat deja achiziţia bunurilor importate.

ATENTIE – Ultima Ora – ANAF a demarat operațiunea “Iceberg” (pentru tot anul 2019) – click aici

Sursa – anaf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!