AcasăLegislatie actualizataOMFP 3899/2018 - completare obligații fiscale care pot fii achitate cu cardul...

OMFP 3899/2018 – completare obligații fiscale care pot fii achitate cu cardul (MOF 26/2019)

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 26 din 10 ianuarie 2019, a fost publicat – Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 3899 din 27 decembrie 2018 pentru modificarea şi completarea anexei la Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 943/2016 privind tipurile de creanţe fiscale care pot fi plătite prin intermediul cardurilor bancare prin POS.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, va supunem atentiei cateva precizări suplimentare – via AJFP Dambovita (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea reluarii informatiilor) , precum si textul integral:

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

– Au fost adăugate noi tipuri de creanţe fiscale care pot fi plătite prin intermediul cardurilor bancare prin POS-urile instalate la unităţile teritoriale ale Trezoreriei Statului de persoanele fizice identificate fiscal pe baza codului numeric personal (CNP):

a) Regularizări privind contribuţia de asigurări sociale de sănătate (CASS) datorate de asiguraţi – 21.05.24
b) Venituri din recuperarea cheltuielilor judiciare avansate de stat de la persoane rezidente – 33.01.25.01
c) Sume reprezentând impozit pe venit şi contribuţii sociale datorate de persoanele fizice în curs de distribuire (plăţi aferente DECLARAŢIEI UNICE) – 55.04.

PENTRU A DESCARCA OMFP 3899/2018 – CLICK AICI

NOU – Legea 344/2018 – modificări disciplină financiară (încasări și plați în numerar)click aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!