Archive for decembrie 4th, 2018

04 dec.
2018

Comments (0)

admin

Subvenții lunare de 2.250 lei pentru angajatorii care încadrează în muncă persoane aparținând unor categorii dezavantajate – precizări oficiale

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă aplică o serie de măsuri active ce vizează integrarea pe piața muncii a șomerilor și persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Printre măsurile destinate creșterii șanselor de ocupare a șomerilor se numără acordarea de subvenții în vederea stimulării angajatorilor de a încadra pe piața muncii persoane aparţinând unor categorii dezavantajate sau cu acces mai dificil pe piaţa muncii. Read the rest of this entry »

04 dec.
2018

Comments (0)

admin

Oportunități de încadrare în muncă a persoanelor cu dizabilități (oficial)

Pentru a veni în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi, dar mai ales pentru a face mai uşoară integrarea acestora pe piaţa muncii, pe lângă serviciile de consiliere, orientare și reconversie profesională, inclusiv evaluarea gratuită a abilităților și competențelor profesionale, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă acordă subvenții . Read the rest of this entry »

04 dec.
2018

Comments (5)

admin

Codul Muncii sau Legea 53/2003 – versiune actualizată la 04.12.2018 (fișier gratuit, editabil)

Va supunem atentiei, varianta integrala (in vigoare la 04 decembrie 2018) a Legii nr. 53/24.01.2003 – privind Codul Muncii, actualizata cu ultimele modificări. Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!