Archive for octombrie 18th, 2018

18 oct.
2018

Comments (1)

admin

CECCAR – măsuri statutare pentru cei care nu și-au achitat cotizațiile profesionale pe anul 2018 sau nu au depus Raportul

Începând de astăzi, filialele CECCAR din țara – au început sa trimită mail-uri, special in atenția membrilor care nu și-au achitat cotizațiile profesionale pe anul 2018, fie nu au depus on-line Raportul de activitate pe anul anterior. Read the rest of this entry »

18 oct.
2018

Comments (0)

admin

Noutăți legislative privind internshipul – precizări oficiale noi de la ITM (încheierea unui contract de internship, emiterea unui certificat de internship)

Legea internshipului a intrat în vigoare în luna augustdetalii oficiale si aici – iar printre obligațiile pe care le conține se regăsește și cea referitoare la încheierea unui contract de internship precum și cea privind emiterea unui certificat de internship, la finalul programului. Read the rest of this entry »

18 oct.
2018

Comments (0)

admin

Modificări aduse Codului de procedură fiscală – de OUG 88/2018 (tabel comparativ oficial)

Va supunem atentiei, un material oficial (tabel comparativ) – elaborat de DGRFP Brasov (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea preluarii informatiilor) – cu tema “Modificări aduse Codului de procedură fiscală- de OUG 88/2018” – publicat în data de 17.10.2018 . Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!