Archive for iunie 11th, 2018

11 iun.
2018

Comments (1)

admin

Asigurarea integrității conținutului unei facturi – info 2018

Integritatea conținutului unei facturi este prevăzută clar în Codul fiscal la art. 319 alin. 25 si trebuie asigurată atât de furnizor/prestator, cât și de beneficiar, dacă acesta este persoană impozabilă. Read the rest of this entry »

11 iun.
2018

Comments (0)

admin

Transfer drept de proprietate cu titlul de moștenire – care este impozitul datorat de moștenitori?

Intrebare – Care este impozitul datorat de moștenitori pe venitul din transferul dreptului de proprietate şi al dezmembrămintelor acestuia cu titlul de moştenire în situația în care succesiunea este dezbătută şi finalizată la mai mult de 2 ani de la data decesului autorului succesiunii? Read the rest of this entry »

11 iun.
2018

Comments (1)

admin

Cerere pentru concediu de odihnă (CO), dar și pentru alte tipuri de concediu – efectuate în anul 2018 (modele gratuite și editabile)

Stiind ca se apropie “sezonul” concediilor de odihna, dar tinand cont si de aspectul ca este obligatorie prezenta acestor documente (la dosarele de personal), ne-am gândit sa va aducem din nou la cunoștința (ca si in anii trecuti… mda) modelele de cereri pentru concediu de odihnă postate de noi pana acum. Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!