Archive for mai 17th, 2018

17 mai
2018

Comments (0)

admin

Obligații GDRP – diriginții de șantier, responsabilii tehnici cu execuția, șefi laborator, etc. (oficial – 17.05.2018)

Aflăm de la Inspectoratul de Stat în Construcții: pentru aplicarea Regulamentului European privind Protecția Datelor care intră în vigoare de la 25 mai 2018 , Read the rest of this entry »

17 mai
2018

Comments (1)

admin

Comunicat MFP – Declarația Unică se poate depune online în Spațiul Privat Virtual (SPV)

Începând de ieri, 16 mai 2018, orice persoană care realizează venituri din activități economice sau alte categorii de venituri are posibilitatea să le declare online prin intermediul formularului electronic inteligent al Declarației Unice disponibil în Spațiul Privat Virtual (SPV). Read the rest of this entry »

17 mai
2018

Comments (0)

admin

NEWS – normele metodologice de aplicare a Codului Fiscal aprobate în ședința de Guvern

Guvernul a aprobat Normele metodologice de aplicare a Codului fiscal, pentru a sprijini mediul de afaceri și pentru a reduce costurile de conformare a contribuabililor. Read the rest of this entry »

17 mai
2018

Comments (1)

admin

Declarația unică – privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice – a fost publicat PDF-ul inteligent

Pe site-ul oficial al ANAF a fost publicat PDF-ul inteligent necesar pentru generarea Declaraţiei unice – privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice . Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!