Archive for mai 4th, 2018

04 mai
2018

Comments (0)

admin

Inspecția fiscală anulează rezerva verificării ulterioare?

Conform Codului de procedură fiscală cuantumul creanţelor fiscale se stabileşte sub rezerva verificării ulterioare, cu excepţia cazului în care stabilirea a avut loc ca urmare a unei inspecţii fiscale sau a unei verificări a situaţiei fiscale personale. Read the rest of this entry »

04 mai
2018

Comments (0)

admin

GDPR, mi se aplică ?

Toate entitatile care prelucreaza date personale (salariati,clienti,colaboratori) sau speciale (date privind sanatatea, etnia,orientarea politica,religia,apartenenta la un sidicat,fapte penale,etc) trebuie sa se conformeze regulamentul european de protectie a datelor (GDPR). Prima intrebare pe care trebuie sa ne o adresam este: entitatea,organizatia mea prelucreaza date cu caracter personal sau special ? Read the rest of this entry »

04 mai
2018

Comments (1)

admin

ATENȚIE – angajații part-time cu mai multe contracte (CIM-uri) – trebuie să declare până mâine (05.05.2018) veniturile din luna APRILIE 2018

Salariații part time sau cu plata în acord trebuie să depună până azi, 05 MAI 2018, la fiecare angajator, câte o declarație pe propria răspundere că au obținut în APRILIE 2018, în total, cel puțin 1.900 de lei brut. Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!