Archive for aprilie 10th, 2018

10 apr.
2018

Comments (0)

admin

NEWS – sancțiuni contravenționale în valoare de peste 2,6 milioane de lei aplicate de inspectorii ANTIFRAUDĂ în centrele comerciale din capitală

Direcția generală antifraudă fiscală organizează permanent acțiuni care vizează prevenirea evaziunii fiscale, creşterea gradului de conformare a contribuabililor și consolidarea unui mediu concurențial corect prin desfăşurarea de activităţi de control orientate spre zone şi domenii economice în care se manifestă fenomene de evaziune fiscală, indisciplină financiară ori slabă conformare. Read the rest of this entry »

10 apr.
2018

Comments (0)

admin

Pensia anticipata parțial – info util (actualizat 2018)

– Se cuvine, cu cel mult 5 ani inaintea implinirii varstei standard de pensionare (65 de ani pentru barbati si 63 de ani pentru femei), persoanelor care au realizat stagiul complet de cotizare ( 35 de ani) sau celor care au depasit stagiul complet de cotizare cu pana la 8 ani. Read the rest of this entry »

10 apr.
2018

Comments (1)

admin

Arhivă Cod Fiscal – oficial de la ANAF (text CF pe perioade distincte, între 2007 și 2018)

Daca aveti nevoie, in activitatea voastra, de referiri/comparatii la Codul Fiscal, pe anumite perioade (in functie de modificarile aparute) aferente anulor 2007 – 2018, atunci poate o sa aveti nevoie de link-ul urmator. Read the rest of this entry »

10 apr.
2018

Comments (5)

admin

Regulament Intern – model actualizat la nivelul 2018, cu toate cele necesare (orientativ, trecut prin control ITM)

Mulțumită colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook – va supunem atentiei un model de Regulament Intern (62 de pagini), prezentat de colegi la un control in luna noiembrie 2017 – model asupra carora inspectorii ITM nu au avut “comentarii” . Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!