Archive for martie 28th, 2018

28 mart.
2018

Comments (1)

admin

Adeverință de salariat – 2018 (Casa de Sănătate) – model oficial CNAS

Pornind de la comunicarea oficiala a CNAS – link – care precizeaza ca – in situațiile în care salariații, urmare interogării sistemului informatic, nu apar asigurați, este necesară prezentarea salariatului sau a angajatului care întocmește declarațiile D112 la biroul Declarații al CAS (judetean – n.r.) – fie cu adeverința de salariat , fie cu D112 (în situația în care mai mulți salariați ai aceluiași angajator se regăsesc în această situație) în vederea identificării pe CUI si CNP a erorilor de transmitere/întocmire a D112 – ne-am gandit sa va supunem atentiei si modelul oficial prezentat de CNAS cu aceasta ocazie. Read the rest of this entry »

28 mart.
2018

Comments (2)

admin

CNAS – precizări privind validarea calității de asigurat pentru salariați (IMPORTANT)

Salariații și coasigurații acestora fac dovada calității de asigurat cu : Adeverința eliberată de angajator – utilizarea modelului publicat in M.O.685/19.09.2014 este obligatorie. Read the rest of this entry »

28 mart.
2018

Comments (2)

admin

Facturile emise în sistem simplificat – info 2018 și recomandări

Pentru cei ce nu cunosc acest detaliu, va informam ca o factura poate sa fie emisa si în sistem simplificat, insa numai în condițiile prevăzute de Codul Fiscal . Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!