Archive for martie 16th, 2018

16 mart.
2018

Comments (2)

admin

Comunicat ITM – angajatorii care nu se conformează prevederilor privind sărbătorile legale vor fi sancționați contravențional (nivel amenzi)

ITM aduce la cunoștința angajatorilor și salariaților că, potrivit Legii nr. 64/2018 publicată în Monitorul Oficial al României nr. 226 din 13 martie 2018, Vinerea Mare, ultima zi de vineri înaintea Paștelui, devine zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Read the rest of this entry »

16 mart.
2018

Comments (0)

admin

CNAS comunică – noile reglementări din sistemul de asigurări sociale de sănătate (OUG nou)

Prin Ordonanţă de urgenţă adoptată ieri de Guvern – detalii oficiale MFP si aici – se reglementează în Codul fiscal noul mecanism de depunere a declarațiilor fiscale și de plată a contribuțiilor de asigurări sociale de sănătate. Read the rest of this entry »

16 mart.
2018

Comments (1)

admin

ATENȚIE – firmele care folosesc zilieri la control! ITM trece în revista domeniile în care aceștia pot desfășura activități

ITM derulează o nouă campanie prin care se verifică modului de respectare a prevederilor Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri, cu modificările și completările ulterioare. Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!