Archive for martie 7th, 2018

07 mart.
2018

Comments (0)

admin

Persoana cu drept la restituirea impozitului plătit fără a fi datorat – speța ANAF (2018)

Intrebare – În cazul în care un terț a efectuat plata impozitului datorat de un debitor în numele și pe seama acestuia si ulterior titlul de creanță în baza căruia s-a facut plata a fost desființat, plătitorul are dreptul la restituirea sumei plătite? Read the rest of this entry »

07 mart.
2018

Comments (1)

admin

Atenționare pentru persoanele care doresc să muncească în străinătate – oficial

Accesul cetăţenilor români la locurile de muncă vacante oferite de angajatorii din străinătate se poate face prin Rețeaua EURES, prin aplicarea acordurilor bilaterale încheiate de România cu alte state, prin intermediul firmelor private de plasare a forţei de muncă sau prin căutare individuală. Read the rest of this entry »

07 mart.
2018

Comments (0)

admin

Propunere de distribuire a profitului realizat (acoperire a pierderilor) – model necesar pentru dosar bilanț la 31.12.2017

Dupa cum v-am obișnuit deja, va supunem atenției in continuare, modelul de “Propunere de distribuire a profitului realizat (acoperire a pierderilor) in exercitiul financiar anterior″ – actualizat la nivelul anului 2018 – model pentru bilantul la 31.12.2017, prin care reprezentantii societatii supun informarii datele cu privire la repartizarile facute in contul profitului (in cazul in care nu este pierdere). Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!