Archive for februarie 26th, 2018

26 feb.
2018

Comments (0)

admin

Contribuția asiguratorie pentru muncă se virează în contul bugetar 20.A.47.03.00 – comunicat nou ANAF

Contribuția asiguratorie pentru muncă se virează în contul bugetar 20.A.47.03.00 “Sume din contribuția asiguratorie pentru muncă în curs de distribuire” codificat cu codul de identificare fiscală al contribuabililor, ce se regăsește pentru fiecare trezorerie în secțiunea Asistență contribuabili – Coduri IBAN . Read the rest of this entry »

26 feb.
2018

Comments (1)

admin

Termenul de prescripție al executării silite – amenzi contravenționale MFP-ANAF

Intrebare – Care este termenul de prescripție în cazul executării unei amenzi contravenționale? Read the rest of this entry »

26 feb.
2018

Comments (0)

admin

Motive pentru alegerea unui program de facturare mai complex și în cloud

Probabil cunoasteti “seria” noastra de articole, pe teme de facturare, gestiune, documente contabile, adresata mai ales celor care sunt la inceput de drum in business/antreprenoriat. Daca nu sunteti la curent, dati o cautare dupa “smart bill” la noi in site (casuta in dreapta) si va asiguram ca veti gasi lucruri interesante. Read the rest of this entry »

26 feb.
2018

Comments (0)

admin

Sume reprezentând dobânzi aferente drepturilor salariale – în baza unor hotărâri judecătorești definitive și irevocabile

Intrebare – Când se calculează, reţine şi plăteşte impozitul pe venit pentru sumele reprezentand dobânzi aferente drepturilor salariale stabilite în baza unor hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile ? Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!