Archive for februarie 13th, 2018

13 feb.
2018

Comments (1)

admin

Planul de Conturi ONG (actualizat la februarie 2018) – descărcare gratuita (fișier editabil)

Va supunem atentiei, varianta actualizata la zi (2018) a Planului de Conturi pentru persoanele juridice fără scop patrimonial, extras din Capitolul nr. 8 “Planul de conturi general” din noul ORDIN AL MINISTERULUI FINANŢELOR PUBLICE Nr. 3103 din 24 noiembrie 2017TEXT INTEGRAL – privind aprobarea Reglementărilor contabile pentru persoanele juridice fără scop patrimonial (publicat in MONITORUL OFICIAL NR. 984 din 12 decembrie 2017 ). Read the rest of this entry »

13 feb.
2018

Comments (0)

admin

Comisionul încasat de o persoană impozabilă de la o instituție bancara pentru încheierea cu clienții de contracte de cont curent și de acceptare la plată a cardurilor băncii prin terminale POS, este scutit de TVA?

Intrebare – Comisionul încasat de o persoană impozabilă de la o instituție bancara pentru încheierea cu clienții de contracte de cont curent și de acceptare la plată a cardurilor băncii prin terminale POS, este scutit de TVA ? Read the rest of this entry »

13 feb.
2018

Comments (0)

admin

MFP susține că joi vom avea o prima formă a unui nou formular – care va comasa alte cinci, printre care și Declarația 600

Mininstrul Finanţelor susţine că joi avem prima formă a noului formular care va comasa alte cinci, printre care şi Declaraţia 600. Acesta va fi prezentat în Guvern şi apoi discutat în Comsia de Dialog Social pentru a primi avizul de aprobare. Read the rest of this entry »

13 feb.
2018

Comments (1)

admin

Model demisie, plus model calcul preaviz (fișier Excel) – de utilizat în activitatea de salarizare (2018)

Mulțumită colegilor de pe grupul – Salarizare, Resurse Umane, Codul Muncii – va supunem atenției un model de cerere in vederea demisiei, precum si un fișier de calcul in MS Excel, pentru calcularea corecta, în funcție de zilele de preaviz, a datei încheierii contractului individual de munca. Read the rest of this entry »

13 feb.
2018

Comments (0)

admin

ATENȚIE – Registrul de evidenţă fiscală pentru contribuabili persoane fizice nu se eliberează de către organul fiscal (ANAF). Model găsiți aici!

Persoanele fizice care au obligaţia întocmirii registrului de evidenţă fiscală trebuie să înscrie informaţiile care stau la baza determinării venitului net anual/pierderii nete anuale cuprinse în Declaraţia privind venitul realizat din România şi să înregistreze venitului brut anual în funcţie de natura activităţii, pe fiecare sursă din cadrul fiecărei categorii de venit. Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!