Oportunități de încadrare în muncă a persoanelor cu dizabilități (oficial)

0
204

Pentru a veni în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi, dar mai ales pentru a face mai uşoară integrarea acestora pe piaţa muncii, pe lângă serviciile de consiliere, orientare și reconversie profesională, inclusiv evaluarea gratuită a abilităților și competențelor profesionale, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă acordă subvenții .

Acestea sunt acordate pe o perioadă de 12 luni, angajatorilor care încadrează în muncă persoane cu handicap pe perioadă nedeterminată, cu condiția menținerii în activitate cel puțin 18 luni de la data angajării.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Subvenția lunară este de 2.250 de lei pentru fiecare persoană cu dizabilităţi încadrată în muncă.

Sursa – ANOFM

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentCodul Muncii sau Legea 53/2003 – versiune actualizată la 04.12.2018 (fișier gratuit, editabil)
Articolul următorSubvenții lunare de 2.250 lei pentru angajatorii care încadrează în muncă persoane aparținând unor categorii dezavantajate – precizări oficiale

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.