Ghid cu privire la înregistrarea informațiilor privind aparatele de marcat electronice fiscale (oficial ANAF)

0
380

Pe site-ul oficial al ANAF a fost postati ieri – Ghidul cu privire la înregistrarea informațiilor privind aparatele de marcat electronice fiscale, precum și la emiterea certificatului de atribuire a numărului unic de identificare în etapa preoperaționalizare Registru.

Avand in vedere cele de mai sus, va supunem atentiei continutul acestuia (pentru descarcare sau citire online). Speram sa va fie de folos.

PENTRU A DESCARCA GHIDUL ANAF – CLICK AICI

UTIL – Evidența aparatelor de marcat electronice fiscale – unde poți verifica dacă o casa de marcat este sau nu în evidența ANAFclick aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

[pdf-embedder url=”https://www.cabinetexpert.ro/wp-content/Ghid_case_marcat_18062018.pdf”]

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentInspecția Muncii – amendă de la 1.500 la 2.500 de lei în perioadele cu temperaturi extreme. Controale pe tot parcursul verii 2018!
Articolul următorStatul va plăti câte 2.250 de lei, echivalentul a 500 de euro – pentru angajare persoane asistate social pe perioade de până la cinci ani (proiect OUG)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.