Legea 111/2018 – pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal

2
447

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 422 din 17.05.2018, a fost publicata Legea nr. 111 din 16 Mai 2018 (Emitent: Parlamentul României) – pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal.

Avand in vedere cele de mai sus, iata in continuare textul integral.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentObligații GDRP – diriginții de șantier, responsabilii tehnici cu execuția, șefi laborator, etc. (oficial – 17.05.2018)
Articolul următorRedirecționarea a până la 2% din impozit pe venit se va realiza în maxim 90 de zile (oficial – MFP/ANAF)

2 COMENTARII

  1. Buna ziua ,eu am inteles ca odata cu aceasta completare la vechea lege beneficiaza de aceste scutiri si persoanele care au in ingrijire bolnavi cu handicap grav sau accentuat ,fara a fi reprezentanti legali,este adevarat?

  2. Aceeaşi problemă o am şi eu.Ni se cere de la Primarie să dovedim că suntem reprezentanti legali ai mamei cu handicap grav ,al carei asist.pers.sunt si care locuieste cu noi si este in intretinerea noastră.Cum putem dovedi asta??

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.