Antifraudă – peste 17.400 de perechi de încălțăminte în valoare de 1 milion de lei confiscate de inspectori, dintr-un singur transport

0
160

În data de 5 mai 2018, inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva au confiscat peste 17.400 de perechi de încălțăminte dintr-un transport rutier de marfuri. Tirul se deplasa pe ruta Ungaria – București si era monitorizat prin aplicația Traffic Control.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că beneficiarul mărfurilor era o societate cu comportament fiscal neadecvat, care era utilizată pentru a crea o aparență de legalitate a achizițiilor intracomunitare de mărfuri. În realitate marfurile urmau să fie comercializate în mod ilicit pe teritoriul României, în scopul sustragerii de la plata taxelor și impozitelor.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Inspectorii antifraudă au dispus măsurile legale, astfel că mărfurile, încălțăminte în valoare de aproximativ 1 milion de lei (sandale, mocasini, pantofi), au fost confiscate. De asemenea, a fost aplicată o amendă în valoare de 20.000 lei.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentSinteza săptămânii 30.04.2018 – 04.05.2018 – modele note explicative bilanț 2017, detalii termene mai 2018, sinteze ANAF, etc.
Articolul următorNote explicative pentru bilanțul LUNG la 31.12.2017 – actualizat la nivel 2018 (note de la 11-18)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.