AcasăDeclarația 600ATENȚIE - Declarația 600 se amână și se va depune până în...

ATENȚIE – Declarația 600 se amână și se va depune până în 15 aprilie 2018 (nou)

Deși pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de astăzi este o ordonanță de urgență – detalii OUG aici – care amână depunerea declarației 600 până pe 1 martie 2018, premierul Viorica Dăncilă a anunțat că acesta se va putea depune până pe 15 aprilie 2018 .

Conform sursei – curentul.info – rămâne de văzut ce variantă se va publica în Monitorul oficial.

UPDATE – OUG 2/2018 – termen depunere Declarația 600 prorogat pana la 15 aprilie 2018 (MO 95/2018) – click aici

UPDATE – OUG NOU GUVERN – Formularul 600 va putea fi depus de către contribuabilii persoane fizice până la 15 aprilie 2018 – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Desigur că simpla eliminare a formularului nu ar face ca plata CAS și CASS pentru activități independente să nu se mai plătească anticipat la nivelul veniturilor realizate în anul precedent, obligație prevăzută în Codul Fiscal.

Conform colegilor de pe grup – link – premierul a spus ca – pana la 15.04.2018 – MFP are tema de casa sa identifice modalitatea prin care persoanele fizice autorizate , profesii liberale sa depuna DOAR o singura declaratie pe an pentru toate obligatiile si fara plati anticipate !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!