Declarația 392 – ca si anul trecut, nu exista termen limită de depunere în anul 2018 (pentru raportare an fiscal 2017) – NU DEPUNEM !

0
787

Daca in anii anteriori, termenul limita pentru:

Depunerea „Declaraţiei informative privind livrările de bunuri şi prestările de servicii efectuate în anul ……” – Formular 392A pentru anul precedent – de catre persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA (conform Cod Fiscal) a căror cifră de afaceri efectiv realizată la finele anului calendaristic este inferioară sumei de 220.000 de lei

si pentru

Depunerea „Declaraţiei informative privind livrările de bunuri şi prestările de servicii efectuate în anul ……- Formular 392B pentru anul precedent – de catre persoanele impozabile neînregistrate în scopuri de TVA, a căror cifră de afaceri realizată la finele anului calendaristic, excluzând veniturile din vânzarea de bilete de transport internaţional rutier de persoane, este inferioară sumei de 220.000 de lei;

ERA DATA DE 25 FEBRUARIE.

PENTRU ACEST AN ESTE IMPORTANT SA STIM CA – se suspendă, până la data de 31 decembrie 2019, obligaţia depunerii declaraţiilor informative cod 392A, 392B si 393 – deci nu avem termen de depunere. Sursa – link.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Articolul precedentNEWS – ANAF afirmă că are capacitatea necesară pentru a procesa toate declarațiile fiscale obligatorii, inclusiv Formularul 600
Articolul următorDeclarația 205 – care este termenul limită de depunere în anul 2018, ce modificări a adus OPANAF 3726/2017 (info util)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.