ATENȚIE – noua opțiune pentru notificări în browser, pentru a sta în legătură “directa” cu site-ul nostru

Incepand de anul acesta, implementam o noua optiune in site-ul nostru, adica notificari in browser pe alt sistem, tocmai in ideea de a nu pierde (voi) lucrurile importante ce apar aici.

De azi, veti observa ca, la momentul accesarii site-ului, din Mozilla, Chrome sau alte browsere (de PC sau de mobil), va aparea in coltul din stanga jos un buton – pentru a va invita sa bifati optiunea de notificari in browser. Dati click pe el, dupa care se va deschide o noptiune (in functie de browser), iar in fereastra (mica) deschisa trebuie sa dati click pe butonul “Aboneaza-te” – urmand ca astfel totul sa fie in regula. AVETI DETALII SI IN IMAGINEA DE MAI JOS.

Cei care intra pentru prima oara pe site – vor vedea o fereastra, care o sa ii invite sa se aboneze la notificari. Dati click pe accept si se vor primi astfel notificarile. IMPORTANT – vechiul sitem, pe finebird nu va mai functiona. Abonati-va la noul sitem, deoarece pe vechiul nu se mai prinesc notificari.

Speram ca astfel nu veti rata deloc posturile blogului. 🙂 Asteptam de la voi si impresii – la sectiunea comentarii. Multumim. Mentionam ca, sunt deja multi abonati la noul sistem de notificare. Si nu avem de ce sa mintim 🙂