AcasăTVA - modificari si noutatiDrept deducere TVA pentru achiziții de bunuri și/sau servicii efectuate în perioada...

Drept deducere TVA pentru achiziții de bunuri și/sau servicii efectuate în perioada în care firma a avut codul de TVA anulat – exemple (oficial)

Va supunem atentiei, o informare oficiala (cu exemple incluse) – via AJFP Arges – referitor la faptul ca o firma isi poate exercita dreptul deducere a TVA pentru achiziții de bunuri și/sau servicii efectuate în perioada în care firma a avut codul de inregistrare in scopuri de TVA anulat.

Speram sa va fie de folos.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

PENTRU A DESCARCA MATERIALUL – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

1 COMENTARIU

  1. Va citesc de ceva vreme aceasta adresa de internet, si acum la inceput de an, vreau sa urez multa sanatate, putere de munca in continuarea paginii dvs..
    Va astep si pe https://calendar-ortodox.com/, un sait care poate fi de folos celor ce cauta despre sarbatorile zilei si nu detin un calendar in preajma.
    Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura