Drept deducere TVA pentru achiziții de bunuri și/sau servicii efectuate în perioada în care firma a avut codul de TVA anulat – exemple (oficial)

1
468

Va supunem atentiei, o informare oficiala (cu exemple incluse) – via AJFP Arges – referitor la faptul ca o firma isi poate exercita dreptul deducere a TVA pentru achiziții de bunuri și/sau servicii efectuate în perioada în care firma a avut codul de inregistrare in scopuri de TVA anulat.

Speram sa va fie de folos.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

PENTRU A DESCARCA MATERIALUL – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentIstoric (evoluție) salariu minim, pe perioada 2000 – 2018 (document util, cu bază legislativă inclusă)
Articolul următorPlafoane vector fiscal 2018 – în funcție de cifra de afaceri (infografic .. asa de amatori)

1 COMENTARIU

  1. Va citesc de ceva vreme aceasta adresa de internet, si acum la inceput de an, vreau sa urez multa sanatate, putere de munca in continuarea paginii dvs..
    Va astep si pe https://calendar-ortodox.com/, un sait care poate fi de folos celor ce cauta despre sarbatorile zilei si nu detin un calendar in preajma.
    Multumesc!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.