Archive for noiembrie 7th, 2017

07 nov.
2017

Comments (1)

admin

ULTIMA ORA – OUG-ul privind modificările la Codul Fiscal – se va aproba în ședința de Guvern de mâine (ora 15)

Dupa cum am precizat si ieri, vineri am postat pe grupul – Contabili pe Facebook – stirea potrivit careia Guvernul urma sa se intalneasca la ora 14:00 (in ziua de vineri) pentru adoptarea OUG-ului de modificare a Codului Fiscal, ce urma sa aduca noutati importante pentru 2018. Read the rest of this entry »

07 nov.
2017

Comments (0)

admin

Care este regimul fiscal al cheltuielilor cu tichetele cadou acordate în cadrul campaniei de promovare – persoanelor fizice care nu sunt salariații societății?

Potrivit Codului fiscal cheltuielile efectuate in scopul desfasurarii activitatii economice sunt luate in considerare la determinarea rezultatului fiscal. Read the rest of this entry »

07 nov.
2017

Comments (3)

admin

Declarație gestionar pentru inventar anual la 31.12.2017 – se dă și se semnează înaintea începerii inventarului (model editabil)

Dupa cum probabil multi dintre voi cunosc, conform legislatiei in vigoare, una dintre principalele masuri organizatorice care trebuie luate de catre comisia de inventariere cu ocazia inventarului anual (obligatoriu la 31.12.2017), este ca inainte de începerea operatiunii de inventariere sa ia de la gestionarul raspunzator de gestiunea bunurilor o declaratie scrisa din care sa rezulte daca: Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!