Archive for octombrie 24th, 2017

24 oct.
2017

Comments (1)

admin

Hotărâre Curtea Europeană privind refuzul de a deduce TVA în urma tranzacțiilor cu operatori declarați inactivi

Vă informăm că a fost publicată Hotărârea Curții Europene de Justiție (Camera a doua) C-101/16 din 19 octombrie 2017 în cauza SC Paper Consult SRL împotriva Direcției Regionale a Finanțelor Publice Cluj-Napoca și Administrației Județene a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud. Read the rest of this entry »

24 oct.
2017

Comments (0)

admin

Depunere online dosar la ONRC – schimbare sediu social și activare cod CAEN la terți (nu desfășoară activitate la sediul social)

Multumita colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook – va supunem atentiei un – tutorial pentru schimbare sediu social si activare cod CAEN la terti – in cazul in care entitatea nu desfasoara activitate la sediul social, – adica mai exact, cum se realizeaza depunerea online a dosarului . Read the rest of this entry »

24 oct.
2017

Comments (12)

admin

Inventariere patrimoniu la 31.12.2017 – aspecte importante de care trebuie ținut cont (actualizare informații)

Avand in vedere ca finalul de an se apropie cu pasi repezi, va propunem in cele ce urmeaza, trecerea in revista a celor mai importante activitati cu privire la inventarierea anuala la 31.12.2017, inventariere care este obligatorie din punct de vedere legal si care daca nu este realizata poate atrage o serie de sanctiuni sau amenzi din partea organelor fiscale. Read the rest of this entry »

24 oct.
2017

Comments (1)

admin

Cum iți alegi softul de facturare și cel de evidență contabilă – continuare recomandări

Dupa cum stiti, la inceputul acestei luni am publicat articolul cu titlul „Cum iți alegi softul de facturare și cel de evidență contabilă – 2 lucruri esențiale pentru afacerea ta”detalii aici – insa pe parcurs, de la momentul publicarii acestuia si pana azi, ne-am lovit si de alte aspecte pe care le-am dori noi de la cele doua aplicatii software, aspecte pe care vi le detaliem in cele ce urmeaza. Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!