Archive for octombrie 13th, 2017

13 oct.
2017

Comments (1)

admin

ATENȚIE (înregistrare la TVA) – va fi eliminată sintagma “nu justifică intenția și capacitatea de a desfășura activitate economică”

Procedura de înregistrare în scopuri de TVA va fi corelată cu modificările din Codul Fiscal. Printr-un proiect de ordin supus dezbaterii publice, Agentia Națională de Administrare Fiscală corelează prevederile “Procedurii de înregistrare, la cerere, în scopuri de TVA”, cu modificările recente ale Codului Fiscal 2017 . Read the rest of this entry »

13 oct.
2017

Comments (0)

admin

Care este regimul fiscal al veniturilor obținute de o asociație de proprietari din exploatarea proprietății comune aparținând asociației ?

Potrivit Codului fiscal, veniturile obtinute si utilizate, in anul curent sau in anii urmatori, pentru imbunatatirea utilitatilor si a eficientei cladirii, pentru intretinerea si repararea proprietatii comune, potrivit legii, sunt venituri neimpozabile la calculul rezultatului fiscal . Read the rest of this entry »

13 oct.
2017

Comments (0)

admin

Foaie de lucru – sau mai bine spus un OPIS cu ce trebuie sa facă în fiecare luna/trimestru/an un contabil (model)

Multumita colegilor de pe grupul nostru – Contabili pe Facebook – va supunem atentiei un model de foaie de lucru, ce cuprinde insiruirea cronologica a operatiunilor pe care trebuie sa le faca un contabil in fiecare luna/trimestru/an. Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!