Archive for august 10th, 2017

10 aug.
2017

Comments (2)

admin

ATENȚIE – amendă de 10.000 lei – dacă la locul de muncă nu exista o copie a contractului individual de muncă pentru salariații care prestează activitate în acel loc

Dupa cum stiti, in Monitorul Oficial nr. 644 din 07.08.2017, a fost publicata Ordonanţa de urgenţă a Guvernului României nr. 53 din 04 August 2017text integral – pentru modificarea şi completarea Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, care a modificat integral articolul 16 din Codul Muncii, introducand si alin. 4, care specifica: Read the rest of this entry »

10 aug.
2017

Comments (1)

admin

Contribuții sociale – taxarea suplimentara a contractelor de munca cu timp parțial – OG 4/2017

Multumita CECCAR Suceava, va supunem atentiei un material informativ foarte interesant, ce detaliaza modificarea adusa de OG 4/2017 – ce vizează plata integrală a contribuțiilor de asigurări sociale datorate de angajator (pensii și sănătate) la nivelul salariului minim garantat în plată indiferent de norma de lucru stabilită prin contractul individual de muncă, corespunzător numărului de zile lucrătoare din luna in care contractul a fost activ. Read the rest of this entry »

10 aug.
2017

Comments (0)

admin

Activitatea de tele-muncă (munca la distanță), folosind tehnologia informației și comunicațiilor – aprobată ieri

Activitatea de tele-muncă (munca la distanță) – o transpunere a conceptului de “teleworking”, prevăzut în majoritatea statelor europene – va fi reglementată și în România, stabilește un proiect de lege aprobat de guvern în ședința de ieri. Read the rest of this entry »

10 aug.
2017

Comments (3)

admin

Recomandări cu privire la modificările aduse de OUG 53/2017 – completare Regulament Intern, întocmire Acte Adiționale, pontaje acceptate, etc.

Multumita colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebookcare au avut control de la ITM in aceste zile, control care nu a avut legatura cu noile prevederi ce modifica Codul Munciidar care au discutat pe marginea noilor modificari cu inspectorii ITM, reusim sa va impartasim urmatoarele: Read the rest of this entry »

10 aug.
2017

Comments (13)

admin

Model pontaj cu program de lucru – gratuit și editabil (2 modele – în Word și Excel)

Multumita colegilor de pe Contabili pe Facebook – link si link – va supunem atentiei un format de “pontaj” asa cum cer prevederile de astazi – aduse de OUG 53/2017 – care ne-a “ametit” pe toti. Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!