Archive for mai 15th, 2017

15 Mai
2017

Comments (0)

admin

Ghid fiscal al persoanelor fizice care realizează venituri din cedarea folosinței bunurilor – ghid chirii 2017

Pe site-ul oficial al ANAF a fost postat azi – Ghidul fiscal al persoanelor fizice care realizează venituri din cedarea folosinței bunurilor (10 pagini) – ghid ce se referă la închirierea bunurilor mobile și imobile, exclusiv arenda și închirierea în scop turistic . Read the rest of this entry »

15 Mai
2017

Comments (2)

admin

Model OPIS pentru dosar bilanț (situații financiare anuale – raportări contabile anuale) la 31.12.2016 – varianta 2017

Dupa cum v-am obișnuit si in anii trecuti, pentru a usura punerea la punct a dosarului, iata pe link-ul de mai jos, modelul de “Opis Dosar Bilanț la 31.12.2016”, insa actualizat la 2017. Read the rest of this entry »

15 Mai
2017

Comments (0)

admin

Precizări ale președintelui ANAF cu privire la mișcările de protest ale unor angajați ai instituției, declanșate astăzi

Nemulțumirile sindicatelor sunt legate de legea salarizării. Am avut deja discuții cu liderii de sindicat. Le-am ascultat revendicările. Am depus la Guvern propunerile de modificare a legii, în sensul eliminarii discrepanțelor si al menținerii sporului de 15%. Read the rest of this entry »

15 Mai
2017

Comments (1)

admin

Serverele ANAF și cele ale Direcției Generale a Vămilor – neafectate până acum de atacul cibernetic din ultimele zile

Serverele ANAF sunt perfect funcționale – potrivit paginii oficiale de Facebook a ANAF. Serverele ANAF și cele ale Direcției Generale a Vămilor, parte din ANAF, funcționează în parametri normali și nu au fost afectate până acum de atacul cibernetic din ultimele zile . Read the rest of this entry »

15 Mai
2017

Comments (1)

admin

Model de “Pontaj” sau “Foaie colectivă de prezență” – editabil Excel (gratuit 2017)

Cu aceasta ocazie, va readucem in atentie modelul de pontaj – foaie colectiva de prezenta – in format editabil MS Excel, foarte util mai ales ca se pot efectua usor diverse calcule in acesta. Speram sa va fie utila inițiativa noastra si sa promovati mai departe acest articol. Read the rest of this entry »