Archive for mai 4th, 2017

04 Mai
2017

Comments (1)

admin

Deductibilitatea tranzacțiilor cu parteneri cu cod TVA ANULAT – info util

Începând cu data de 1 ianuarie 2017, se modifică regulile fiscale atât pentru contribuabilii care au avut codul anulat și au fost reînregistrați după data de 1 ianuarie 2017 cât și pentru beneficiarii achizițiilor de la aceștia. Read the rest of this entry »

04 Mai
2017

Comments (0)

admin

Contabilitatea de gestiune și importanța soft-ului ales pentru o gestiune corectă și reală

Contabilitatea de gestiune sta la baza organizarii fiecarei entitati, în funcţie de specificul activităţii şi necesităţile proprii, având ca obiective principale următoarele: Read the rest of this entry »

04 Mai
2017

Comments (1)

admin

Atestare/Raport expert contabil (fără observații) – pentru certificare bilanț la 31.12.2016 (model editabil)

Stim ca aveti nevoie, drept pentru care, va propunem in cele ce urmeaza (ca si in anii trecuti) – un model de raport ce se intocmeste de catre expertul contabil insarcinat cu semnarea bilantului, pentru cazul in care nu are observatii suplimentare cu privire la acesta. Modelul este actualizat la nivelul anului 2017. Read the rest of this entry »

04 Mai
2017

Comments (1)

admin

MFP își propune să acorde un grad mai mare de libertate contribuabilului, atunci când decide modul în care își alocă venitul

O paletă largă de specialiști sunt cooptați în grupuri de lucru, care analizează conceptul de administrare a venitului global anual și care lucrează la un sistem de deduceri personale, care include sponsorizări ale ONG-urilor sau donații pentru cauze umanitare. Read the rest of this entry »