Archive for mai 3rd, 2017

03 Mai
2017

Comments (0)

admin

Amplă acțiune de control privind comercializarea vinului și a băuturilor alcoolice fermentate – ATENȚIE

Incepand de astazi 03.05.2017, comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor vor desfasura o ampla actiune de control in colaborare cu Serviciul de Investigare al Criminalitatii Economice avand ca obiect modul de respectare a prevederilor legale, conformitatea, modul de etichetare, prezentare, publicitate si comercializare a vinului si a bauturilor alcoolice fermentate, altele decat berea si vinul, destinate consumului uman ca atare. Read the rest of this entry »

03 Mai
2017

Comments (2)

admin

Ghid fiscal al contribuabililor care au obligația de declarare a veniturilor realizate din străinătate pentru anul fiscal 2016

Pe site-ul oficial al ANAF a fost publicata varianta 2017 (8 pagini) pentru – Ghid fiscal al contribuabililor care au obligatia de declarare a veniturilor realizate din strainatate pentru anul fiscal 2016 – motiv pentru care va supunem si noi atentiei noua varianta. Read the rest of this entry »

03 Mai
2017

Comments (3)

admin

Declarații fiscale cu termen limită de depunere la ANAF în luna mai 2017 (info necesar contribuabili)

Pe parcursul si in special al finalul lunii MAI 2017 (MAI EXACT PANA LA 25-31.05.2017), trebuie depuse la unitățile teritoriale MFP/ANAF (ghișeu sau online), după caz, declarațiile fiscale precizate mai jos. Read the rest of this entry »

03 Mai
2017

Comments (0)

admin

Comunicat cu privire la acțiunile ANTIFRAUDĂ desfășurate în perioada minivacanței de 1 mai

De la înființare și până în prezent, la nivelul Direcției generale antifraudă fiscală s-au desfășurat ample verificări la nivel național cu rol în conformarea voluntară, prevenirea, descoperirea și combaterea evaziunii fiscale, pe aceste coordonate, în baza datelor deținute asupra categoriilor de contribuabili și a activităților cu risc fiscal, înscriindu-se și cele derulate în perioada 28-30 aprilie 2017. Read the rest of this entry »