Archive for februarie 23rd, 2017

23 feb.
2017

Comments (0)

admin

Informare în atenția organizatorilor de jocuri de noroc cu privire la obligația interconectării tuturor mijloacelor de joc prin protocol de comunicare serial

Având în vedere prevederile art.15, alin.(2), lit.(f) din O.U.G. nr.77/2009, cu modificările și completările ulterioare, precum și prevederile art.78, alin.(2)-(5), art.84, alin.(5) și alin.(6) coroborat cu prevederile art.156, alin.(3), din H.G. nr.111/2016, pentru mijloacele de joc tip slot-machine exploatate există obligația conectării acestora prin intermediul unor programe informatice independente, unice la nivelul societăţii organizatoare, cu condiția centralizării într-un sistem informatic centralizator amplasat pe teritoriul României a informaţiilor care să evidenţieze: fiecare mijloc de joc conectat, locaţia în care este exploatat, totalul taxelor de participare colectate şi totalul premiilor acordate, inclusiv jack-pot. Read the rest of this entry »

23 feb.
2017

Comments (4)

admin

Model minuta informare intocmita cu ocazia Actului Adițional la CIM – pentru majorare salariu minim la 1.450 lei

Pornind de la atenționarea anterioara, cu privire la faptul ca, majorarea salariului minim prin Act Adițional presupune și întocmirea minutei de informare, va supunem atentiei, si cu sprijinul colegilor de pe Contabili pe Facebook , un model de astfel de minuta. Read the rest of this entry »

23 feb.
2017

Comments (2)

admin

ATENȚIE – majorarea salariului minim prin Act Adițional presupune și întocmirea minutei de informare

Cu aceasta ocazia, reaminitm – angajatorilor cât şi angajaţilor, faptul că, prin H.G. nr.1 din 06 ianuarie 2017, începând cu data de 1 februarie 2017, se modifică salariul minim brut pe ţară garantat în plată la 1.450 lei pe lună . Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!