OPANAF 3049/2017 – aprobarea modelului şi conţinutului formularului „Raportul pentru fiecare ţară în parte”

0
372

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 894 din 14 noiembrie 2017, a fost publicat Ordinul preşedintelui ANAF nr. 3049 din 24 octombrie 2017 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularului „Raportul pentru fiecare ţară în parte” .

Precizări suplimentare – via AJFP Dambovita (institutie caruia ii multumim pentru posibilitatea preluarii):

– Potrivit art. 291^3 din Codul de procedură fiscală, o societate-mamă finală a unui grup de întreprinderi multinaţionale care îşi are rezidenţa fiscală în România are obligaţia să depună un raport pentru fiecare ţară în parte, pentru fiecare an fiscal de raportare, în termen de 12 luni de la ultima zi a anului fiscal de raportare a grupului de întreprinderi multinaţionale.
– Prin ordin se aprobă modelul şi conţinutul raportului care trebuie depus în format electronic (PDF) la organul fiscal competent, în termen de 12 luni de la ultima zi a anului fiscal de raportare a grupului de întreprinderi multinaţionale.

PENTRU A DESCARCA OPANAF 3049/2017 – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.