AcasăReglementari contabilePrincipalele aspecte în legătură cu aplicarea prevederilor privind REGIMUL SPECIAL PENTRU AGRICULTORI

Principalele aspecte în legătură cu aplicarea prevederilor privind REGIMUL SPECIAL PENTRU AGRICULTORI

Dupa cum stiti, prin OUG nr. 84/2016 pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul financiar-fiscal publicată în M.O. nr. 977/06.12.2016 a fost adăugat un nou articol (art.315¹) în Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal intitulat Regimul special pentru agricultori .

Avand in vedere cele de mai sus, va spunem atentiei un material util, actualizat la zi, de cca. 6 pagini – via finantearges.ro (insititutie careia ii multumim pentru posibilitatea preluarii.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

PENTRU A DESCARCA MATERIALUL – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!