AcasăSituatii financiare anualeCum depunem și unde depunem online, bilanțul la 31.12.2016 (pe e-guvernare.ro) -...

Cum depunem și unde depunem online, bilanțul la 31.12.2016 (pe e-guvernare.ro) – pentru toate cazurile

Inainte sa incepem, trebuie sa va spunem (ca si in ceilalti ani) ca se recomanda sa folositi Google Chrome pentru a incarca „Bilantul/Situatiile Financiare la 31.12.2016” pe e-guvernare.ro, deoarece cu alte browsere nu prea functioneaza (desi unele persoane au depus si cu Mozilla Firefox sau Internet Explorer – fara probleme).

Astfel, dupa ce ati introdus in browser adresa de web – http://www.e-guvernare.ro/ – mergeti in pagina ce se incarca si dati click pe link-ul „Depunere declaraţii”, asa cum aveti prezentat in imaginea de mai jos. PS – nu uitati si de pagina noastra de Facebook click aici.

ATENTIE – INAINTE DE PASII URMATORI, INTRODUCETI IN PC/LAPTOP STICK-UL (E-TOKEN-UL) CARE CONTINE SEMNATURA ELECTRONICA.

Dupa ce dati click, se va deschide o noua fereastra in browser, cu adresa https://decl.anaf.mfinante.gov.ro/my.policy, unde vi se va afisa textul „Bine ati venit! Va rugam sa va autentificati utilizand certificatul digital.” , dupa care trebuie sa urmati pasii:

1 – click pe butonul „Prezentare certificat”;
2 – selectati certificatul prin intermediul caruia se semneaza (poate sunt mai multe) si INTRODUCETI PAROLA ACESTUIA (PAROLA SEMNATURII ELECTRONICE) – detalii in imaginea de mai jos.

DACA S-A FACUT TOTUL CORECT, ATUNCI VETI AJUNGE IN PAGINA CONFORMA IMAGINII DE MAI JOS, UNDE TREBUIE SA DATI CLICK PE „Alegeti fisierul” – iar in pagina ce se deschide selectati PDF-ul oficial in care s-a lucrat bilantul la 31.12.2016 .

DUPA CE s-a SELECTAT FISIERUL IN PDF PENTRU BILANTUL LA 31.12.2016, DATI CLICK PE „Trimite” SI ASTEPTATI REZULTATUL PRELUARII.

IN ESENTA, REZULTATUL PRELUARII CONSTA IN FURNIZAREA DE CATRE SITE A UNUI INDEX DE INCARCARE, PE CARE TREBUIE SA IL NOTATI SAU SALVATI, DEOARECE CU EL VERIFICATI STAREA BILANTULUI DEPUS.

PENTRU ARTICOLE SI MODELE UTILE NECESARE LA BILANTUL LA 31.12.2016 – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!