Model Solicitare “Fisă sintetică pe plătitor”, de la ANAF – pentru transmitere pe e-mail

1
3888

Multumita colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook – va supunem atentiei un model de solicitare, document ce se depune la ANAF pentru eliberarea “Fisei sintetice pe plătitor” .

Solicitarea se va depune în original, la organul fiscal competent în a carui arondare fiscala se afla contribuabilul si ori de câte ori se modifica datele din continutul solicitarii. In urma depunerii – “Fisa sintetică pe plătitor” se va transmite pe e-mail contribuabilului care a facut cererea.

PENTRU DESCARCA MODELUL DE SOLICITARE – CLICK AICI

Articolul precedentONG-urile trebuie să declare și să achite impozitul pe profit pentru 2016, până luni 27.02.2017 – ATENȚIE
Articolul următorTermenul limită pentru depunerea formularelor 402 și 403 este 28 februarie 2017 – ANAF

1 COMENTARIU

  1. Nici calare, nici pe jos / Nici imbracata, Nici dezbracata.
    O sfertomasura. De ce sa nu aci cererea, pe mail?!
    E ca plata impozitelor pe card; dar trebuie intai sa te duci la administratia financiara, personal, sa stai la coada sa-ti dea o fisa cu suma, sa stai la coada sa platesti la POS. Si asta se cheama „plata impozitelor pe card” (Sect 2, Bucuresti).
    Sau, ca sa obtii informatii contribuabil persoana fizica pe internet, dar, numai dupa ce te-au vazut la fata si ai depus o cerere in original la ANAF-ul de care tii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.