AcasăProfit / venitImpozitul pe profit - principalele modificări începând cu 01.01.2016 (oficial)

Impozitul pe profit – principalele modificări începând cu 01.01.2016 (oficial)

Va supunem atentiei un material oficial – elaborat de AJFP Arges – cu privire la modificarile aduse impozitului pe profit de Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, lege ce intra in vigoare incepand cu anul 2016.

Speram sa va fie de folos si mutlumiri institutiei pentru posibilitatea preluarii.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

3 COMENTARII

  1. De ce se reduc cheltuielile pentru autoturisme care au contract de comodat la 50%?Aceste masini sint ale statului sau ale noastre.? Statul vrea sa ne uzam masinile noastre personale doar ca sa platim taxe si impozite. Mai poate cineva din aceasta tara sa mai faca o afacere fara sa aiba o masina in dotare?

  2. Iata cum sustinem cercetarea:….”deducerea suplimentara pentru activitatile de cercetare-dezvoltare nu se recalculeaza in cazul nerealizarii obiectivelor proiectului de cercetare-dezvoltare….”. Cat „interes in sustinerea” cercetarii in Romania…cred ca este tot „ideea geniala” a doamnei ministru „2 lei”…. Unde e logica ? Daca o firma care are ca activitate de baza „comertul cu articole industriale” si isi propune …”un proiect de cercetare-dezvoltare” sigur n-o sa-l finalizeze….acel proiect este speculatie financiara. Dar daca o firma care are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea si nu v-a realiza proiectul propus (fapt posibil), este buna de plata….E cinstit ?. Daca lui Elon Musck i se impunea asa ceva, astazi nu aveam masina electrica „Tesla” si nici prima racheta din lume care, dupa lansarea capsulei, aterizeaza pe pamant, la punct fix. Din aceste modificari legislative, se vede „micimea” gandirii faimosului „guvern tehnocrat”….vai de mama noastra !…Probabil mai sunt si alte „aberatii constructive’ pe care nu le cunosc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura