AcasăSituatii financiare anualeCifra de afaceri de peste 10 milioane lei - model anunț și...

Cifra de afaceri de peste 10 milioane lei – model anunț și informații (cf. art. 185, alin 4, din Legea nr. 31/1990)

Conform Legii contabilităţii nr. 82/24.12.1991 , publicata in MO nr. 265/27.12.1991 – societăţile comerciale care au o cifră anuală de afaceri de peste 10 milioane lei au obligaţia de a publica în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, un anunţ prin care se confirmă depunerea actelor prevăzute la alin. (1).

Multumita colegilor de pe pagina oficiala de Facebook, vă putem pune la dispoziţie câteva informaţii (si model) privind publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.

ASTFEL – anuntul TREBUIE tehnoredactat la calculator semnat de reprezentantul legal al societatii si stampilat, dar trebuie insotit si de anexa cu raportul de caractere (contor de cuvinte).

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE ANUNT – CLICK AICI

INFO – la Art. 185. se prevad urmatoarele – (1) În condiţiile prevăzute de Legea contabilităţii nr. 82/1991, republicată, consiliul de administraţie, respectiv directoratul, este obligat să depună la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice, în format hârtie şi în format electronic sau numai în formă electronică, având ataşată o semnătură electronică extinsă, situaţiile financiare anuale, raportul lor, raportul cenzorilor sau raportul auditorilor financiari, după caz.

Informatii suplimentare cu privire la aspectul potrvit caruia contribuabilii cu cifra de afaceri mai mare de 10 milioane lei sunt obligati sa publice in MO un anunt prin care confirma depunerea Sit. Fin. la 2013click aici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!