AcasăCodul munciiAnunt referitor la solicitari informatii din REVISAL - info oficial ITM (2015)

Anunt referitor la solicitari informatii din REVISAL – info oficial ITM (2015)

Va supunem atentiei un material oficial elaborate de – ITM Bihor – referitor la solicitările informaţiilor conform bazei de date organizată la nivelul INSPECŢIEI MUNCII cu registrele generale de evidenţă a salariaţilor depuse de angajatori, conform Hotărârii Guvernului nr. 161/2006, respectiv Hotarârii Guvernului nr. 500/2011 privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor, cu modificările şi completările ulterioare.

Eliberarea informaţiilor conform bazei de date organizată la nivelul INSPECŢIEI MUNCII cu registrele generale de evidenţă a salariaţilor depuse de angajatori, conform Hotărârii Guvernului nr. 161/2006, respectiv Hotarârii Guvernului nr. 500/2011 privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor, cu modificările şi completările ulterioare,

În conformitate cu Ordinul nr. 826/2014 privind aprobarea Normativului cu tarifele pentru plataprestărilor de servicii efectuate în domeniile de activitate ale Inspecţiei Muncii, se tarifează cu 20 lei /document.

Adeverinţa se eliberează la cererea persoanei fizice, persoanei juridice sau oricărei entităţi care are dreptul legal de a solicita şi de a obţine informaţii, cererea fiind însoţită de dovada achitării serviciului solicitat şi a documentelor justificative, după caz.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

În situaţia în care vă adresaţi cu solicitarea către I.T.M. Bihor, plata sumei de 20 lei/document se va face ‘în contul de Trezorerie al I.T.M. BIHOR, respective R007TREZ0765032XXX008761 sau la casieria I.T.M. BIHOR. Precizăm faptul că indiferent de modalitatea de plată, serviciul solicitat trebuie să poată fi identificat.

În acest sens, solicitarea sau dovada achitării (factura, chitanţa sau ordinul de plată ataşat) trebuie să cuprindă obiectul solicitării, în speţă numele şi prenumele persoanei depre care se solicită informaţia şi după caz numărul dosarului execuţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!