AcasăNewsPrecizari ANAF - salarii sau diferențele de salarii stabilite în baza unei...

Precizari ANAF – salarii sau diferențele de salarii stabilite în baza unei hotărâri judecătorești definitive

ANAF informează că persoanele juridice de drept public, institutiile şi autoritătile publice care intră sub incidenTa prevederilor art. 26 din Ordonanta de Urgentă a Guvernului nr. 74/2014, respectiv cele care plătesc în decembrie 2014 venituri reprezentând salarii sau diferențele de salarii stabilite în baza unei hotărâri judecătorești definitive, trebuie să declare şi să plătească toate impozitele şi contribuŃiile sociale aferente veniturilor de natură salarială, până la data de 19 decembrie 2014, conformându-se normei speciale prevăzute de această ordonantă de urgentă.

Precizăm că ceilalti contribuabili trebuie să declare şi să plătească impozitele şi contributiile sociale aferente veniturilor de natură salarială, până la data de 22 decembrie 2014, conformându-se normei generale din Codul de procedură fiscală, astfel cum a fost modificată de OUG nr. 80/2014.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

UPDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!