AcasăCodul munciiSfaturi utile cu privire la Registrul General de Evidenta al Salariatilor (REVISAL)...

Sfaturi utile cu privire la Registrul General de Evidenta al Salariatilor (REVISAL) – info

SALVAREA BAZEI DE DATE:

Se recomanda salvarea periodica a bazei de date aferente registrului electronic de evidenta a salariatilor pe un suport extern (CD, discheta, stick de memorie).

Baza de date se afla pe calculatorul pe care s-a instalat programul Revisal si pe care se lucreaza la introducerea datelor(angajator, angajat, contracte).

Baza de date(creeata in Microsoft Access), se afla pe calea implicita de directoare C:\Program Files\ReviSal\ReviSal206.mdb.

Stergerea din calculator a programului Revisal implica pierderea bazei de date. Reinstalarea sistemului de operare Windows are ca efect pierderea bazei de date.

Baza de date nu poate fi refacuta prin utilizarea fisierelor xml depuse on-line sau la ghiseele ITM decat de persoane avand cunostinte solide in demeniul informaticii si doar daca aceste fisiere au fost pastrate de catre angajator.

Daca din diverse motive se doreste utilizarea aplicatiei ReviSal pe un alt calculator, procedati in modul urmator:
1. copiati pe un suport extern baza de date.
2. instalati programul ReviSal (se descarca gratuit de pe site-ul www.inspectiamuncii.ro).
3. suprascrieti baza de date (fisierul ReviSal206.mdb).

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

IN CAZUL PIERDERII BAZEI DE DATE

Trebuie sa reintroduceti datele din nou la fel ca la inceput. Daca nu aveti timp sa introduceti toate datele se recomanda sa procedati in felul urmator: introduceti datele referitoare la societate si apoi numai salariatii la care intervin modificari de acum inainte si salvati in formatul xml numai modificarile noi la contractele de munca urmand ca pe masura ce aveti timp sa restaurati si celelalte date.
ATENTIE la completarea campurilor CNP, Contract Numar si Contract Data (trebuie completate exact ca prima data), pentru ca impreuna formeaza o structura unica de identificare, iar o eventuala greseala ar putea produce efecte nedorite.

UTIL – In atentia angajatorilor care au pierdut baza de date Revisal – info actualizat – click aici

ERORI CARE POT INTERVENI IN COMPLETAREA REGISTRULUI

1. Nu utilizati diacritice (ă,î,â,ş,ţ).
2. Se recomanda salvarea in fisiere xml ce urmeaza a fi transmise doar a inregistrarilor care au suferit modificari de la ultima transmitere a registrului.
3. Inaintea primei transmiteri on-line a registrului (si/sau declaratiilor) trebuie activata parola primita de la ITM (din contul de e-mail precizat pe formularul de solicitare a parolei).
4. La transmiterea on-line a registrului, pe unele calculatoare nu se vede numarul de inregistrare datorita setarilor din browserul web. Pentru a vizualiza acest numar apasati butonul “Raport preluari” situat in partea dreapta sus a ferestrei.

Sursa (cu multumiri) – ITM Tulcea

3 COMENTARII

  1. Informațiile dv. sunt greșite cu privire la baza de date a programului Revisal ver. 5.0.8.033, și anume nu mai există fișierul “ReviSal206.mdb”, începând cu versiunea 5.0.4 (versiune de probă din data de 03.,08.2011). Locația a întregii bazei de date a programului Revisal din seria 5.0.x se află în “Users\[numele utilizatorului]\AppData\Roaming\Teamnet\” (sub forma a mai multor directoare și fișiere cu extensiile “.DB” și “.CONFIG”; în sistemele de operare Windows Vista, 7, 8.x) și NU în “C:\Program Files\ReviSal\ReviSal206.mdb”, cum ați precizat dv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!