Desi Fisele Fiscale s-au eliminat, exista o serie de obligatii ce trebuie indeplinite

2
185

Important! – Potrivit modificărilor aduse Codului Fiscal prin Ordonanţa Guvernului nr. 30/2011 angajatorii nu vor mai avea obligaţia completării şi depunerii fişelor fiscale. Această prevedere se aplică începând cu 1 ianuarie 2012 pentru drepturile salariale şi asimilate salariilor realizate după această dată.

Angajatorii vor avea obligaţia de a elibera, la cererea angajaţilor, un document care să cuprindă cel puţin informaţii privind: datele de identificare ale contribuabilului, venitul realizat în cursul anului, deducerile personale acordate, impozitul calculat şi reţinut, document care nu este un formular tipizat.

De asemenea, angajatorii vor avea obligaţia de a completa şi a depune o Declaraţie privind calcularea şi reţinerea impozitului pentru fiecare beneficiar de venit până în ultima zi a lunii februarie a anului curent, pentru anul fiscal expirat.

PROMITEM CA O SA VENIM SI CU UN MODEL PENTRU ASA CEVA, ADICA MODEL DE DOCUMENT CARE SA CUPRINDA INFORMATIILE DE MAI SUS.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI.

Articolul precedentCorectarea unui bon fiscal eronat si anularea unui bon fiscal in caz de retur de marfa – info util 2012
Articolul următorCatalogul mijloacelor fixe – actualizat la 01.06.2012 (text integral)

2 COMENTARII

  1. Eliminam fisele fiscale… dar obligam contribuabilii pentru depunerea unei declaratiei privind calcularea si retinerea impozitului pentru fiecare beneficiar de venit. Oh da!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.