Model adeverinta pentru medicul de familie (pentru dovedirea calitatii de asigurat)

0
511

Va prezentam in coninuare modelul de adeverinta tip de salariat pentru persoane angajate în conformitate cu prevederile Ordinului CNAS nr. 903/2007 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice privind stabilirea documentelor justificative pentru dobândirea calităţii de asigurat, respectiv de asigurat fără plata contribuţiei, precum şi pentru aplicarea măsurilor de executare silită pentru încasarea sumelor datorate la Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate, aprobate prin Ordinul Preşedintelui CNAS nr. 617/2007.

Practic, acest model de adeverinta se libereaza salariatului, care are obligatia ca in fiecare an sa o inmaneze medicului de familie. Precizam ca modelul de mai jos este unul oficial, preluat de pe site-ul CAS Maramures – link.

UPDATE 2013 – Adeverinta pentru medicul de familie – model oficial 2013 – CLICK AICI

PENTRU MODELUL DE ADEVERINTA – VALABILA 2012 – CLICK AICI

SUSTINETI BLOGUL FACAND SHARE ARTICOLELOR NOASTRE PE RETELELE SOCIALE – FACEBOOK, TWITTER, LINKEDIN, ETC. MULTUMIM ANTICIPAT.

Articolul precedentDeclaraţia 200 pentru veniturile realizate din cedarea folosinţei bunurilor mobile şi imobile (în anul 2011)
Articolul următorRaport examinare la bilantul unei societati cu cenzori statutari – intocmit de expertul contabil (model)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.