Anunt ITM referitor la modificarea sau stergerea sporurilor in Revisal 5.0.6

4
400

Dupa comunicatul oficial ITM referitor la sporurile de noapte, de weekend, etc., postat de noi la inceputul lunii – detalii aici – iata ca astazi a fost publicat pe site-ul ITM Constanta o alta precizare.

Aceasta precizare se refera la faptul ca – Modificarea/Stergerea sporurilor se poate face doar pe rand.

Dupa fiecare modificare/stergere, angajatorul trebuie sa salveze modificarea si apoi sa intre din nou in sectiunea Contracte, subsectiunea “Operatii Contracte”>>”Modificare” si sa modifice/stearga urmatorul spor.

Speram ca multe din problemele voastre sa fie lamurite cu ocazia acestui anunt.

PENTRU A FI LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA NEWSLETTER-UL NOSTRU – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===>>> SUB CALUPUL DE RECLAME SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

Articolul precedentÎnscrieri GEJ 2012 – informatii utile
Articolul următorSinteza saptamanii 10.10.2011 – 14.10.2011 (runda a doua de stiri contabil-fiscale in aceasta luna)

4 COMENTARII

  1. […] Astfel, urmand legatura postata de membri – contacafe_club – aflam ca un sef de la ITM precizeaza urmatoarele – “Anunt pe toti cei care se ocupa la firma de administrarea acestui program REVISAL ca sporurile care se trec in acest registru sunt doar cele negociate in contractul individual de munca sau sporurile negociate in contractul colectiv de munca. Vorbesc de sporurile care au la baza un act aditional sau o decizie. Nu este necesar ca in fiecare luna sa se treaca sporul realizat intrucat REGES nu este stat de plata, nu e declaratia 112, nu este carte de munca”. Declaratia video o acestuia o gasiti si aici – link. Anunt ITM referitor la modificarea sau stergerea sporurilor in Revisal 5.0.6 – click aici […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.