AcasăGeneralCum verificam starea declaratiilor fiscale depuse online - D 300, D 100,...

Cum verificam starea declaratiilor fiscale depuse online – D 300, D 100, D 301, D 390, D 101, D 103, D 120, D 710

Dupa cum stiti, după depunerea formularului 112, „Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate”, este obligatoriu să se vizualizeze starea acesteia prin accesarea link-ului – DE AICI – şi consultarea mesajelor din recipisă, deoarece data depunerii D 112 online sau la ghişeu este data înregistrării indexului pe websiteul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Acelasi lucru se aplica si pentru Declaratiile 100,101,103,120,300,301,390,710 – incepand cu obligatia (de la data de 25.07.2011) cu privire la depunerea lor online. Link-ul pentru verificarea starii declaratiilor depuse se gaseste tot pe anaf.ro.

DUPA 01.12.2011, pentru vizualizarea stării declaraţiei depuse, accesati link-ul – CLICK AICI

PENTRU VERIFICAREA STARII DECLARATIILOR DEPUSE – CLICK AICI

Dupa accesarea paginii de mai sus – introduceti CUI-ul firmei si numarul de inregistrare al unei declaratii transmise pentru acel CUI (indexul dat de anaf.ro la trimiterea declaratiilor) in campurile respective si apasati butonul „Afiseaza”. PASTRATI RECIPISA IN CAUZA PE PC SAU LISTATI-O PENTRU SIGURANTA – DEOARECE IN CAZUL UNUI CONTROL ACEASTA VA FII SOLICITATA LA VERIFICARE.

PENTRU A FI LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA NEWSLETTER-UL NOSTRU – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===>>> DEASUPRA DE TEXTUL “UITE CATI SUNT DEJA ABONATI” SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

19 COMENTARII

  1. Mergi pe: „mfinante.ro declaratii” la: Programe utile.
    AICI mergi sus mai spre dreapta pe: ‘Declaratii electronice’,
    apoi stanga jos pe: ‘Vizualizare stare declaratii’ .
    Nu uita sa listezi mereu Recipisa cu confirmarea depunerii.
    Atentie!!! inafara de recipisa, trebuie sa fi atenta la mesajul din coloana: Informatii dupa prelucrare.
    Se poate intampla sa nu se faca prelucrarea si trebuie sa transmiti iara. De aceea, sa transmiti de mai multe ori, daca nu ti-a venit raspunsul cu prelucrarea. Iti va da mesaj pentru unu ” s-a prelucrat” si pentru restul „nu s-a prelucrat” E clar: iei de bun nr cu prelucrat. Numai bine. Doamne ajuta.

  2. Imi apare asa: Documentul depus este o declaratie fiscala cu numarul de inregistrare , tip: 300, perioada de raportare: luna 09, anul 2011, pentru cui-ul …. Data depunerii: 24 octombrie 2011.’ Dar la rubrica ‘informatii dupa prelucrare nu apare nimic. Iar langa, in coloana recipisa, dar click pe recipisa si-mi apare acelasi mesaj. Zicea MARIA A mai sus, ca tb sa apara ‘s-a prelucrat/nu s-a prelucrat’ mie asa ceva nu-mi apare. E suficient sa am nr acela de inregistrare? multumesc

  3. @tam – da, aia e recipisa. la prelucrare nici noua nu ne apare nimic la unele declaratii, dar probabil din cauza ca a fost prea aglomerat sistemul.

  4. Buna, am o problema in legatura cu declaratiile: am depus declaratia 390; 390 si 300 online, am primit indexul de incarcare dar atunci cand verific stare declaratie imi spune ca nu a fost depusa nici o declaratie pentru CUI-ul respectiv…. v-ati confruntat careva cu problema asta?

  5. Am incercat … nici un rezultat…am verificat si declaratiile depuse lunile trecute pentru care am deja recipise si nici acelea nu imi apar…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!