AcasăRaportari contabile semestrialeCurs valutar utilizat la calcularea cifrei de afaceri (C.A.) pentru bilantul la...

Curs valutar utilizat la calcularea cifrei de afaceri (C.A.) pentru bilantul la 30 iunie 2011

Urmare a aparitiei OMFP nr. 2.234/2011 – text integral – publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 483/7.07.2011, a fost aprobat Sistemul de raportare contabilă la 30 iunie 2011 a operatorilor economici.

Acesta prevede faptul ca entitatile cu cifră de afaceri peste echivalentul în lei al sumei de 35.000 euro – depun bilant la 30.06.2011 – si ca echivalentul în lei al sumei se determină prin utilizarea cursului de schimb valutar comunicat de Banca Naţională a României (BNR), valabil la data încheierii exerciţiului financiar precedent.

Respectiva prevedere cu privire la cursul de schimb valutar comunicat de BNR la data încheierii exerciţiului financiar precedent a iscat o serie de discutii, drept pentru care venim cu acest articol pentru a lamuri problema.

ASTFEL – Cursul de schimb valutar leu/euro utilizat la calculul cifrei de afaceri pentru anul 2010 ESTE DE – 4,2848 lei pentru un euro.

Daca voi considerati ca mai trebuie completari la cele detaliate mai sus, le asteptam la comentarii. Bilant la 30.06.2011 – obligatii, mod completare, depunere (info util)click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!